Njuta av sista sommarvärmen ute på landet.

Igår åkte vi ut till Värmdö. Antonia älskar att hoppa studsmatta, bada bastu och sen snabbt i poolen (hon ylar dock: åååååh vad kallt nu:), springa runt och leka i gräset och gå ut i skogen och plocka blåbär. Vi hade en underbar dg och avslutade det hela med en glass ute på Bullandö. Idag känner jag lite träningsvärk efter armhävningarna jag gjorde igår och även efter utfallen. Det var ett tag sen jag gjorde båda. De brukar i vanliga fall ingå i min vardagsträning men nu när jag är gravid har jag som sagt dragit ner på tempot och det känns. Efter lunch idag blir det att ta bilen och åka till någon park dit vi inte brukar gå så ofta (det vanliga hänget sker i humlegården) för att Antonia ska få lite variation. Tycker annars att rålambshovsparken är oslagbar att leka i. Den är så välvårdad och har stor variation på aktiviteter. Vilka parker tycker ni om att ta era barn till?, kom gärna med tips! Ha en härlig söndag.IMG_1570IMG_1571IMG_1610

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s