Stockholms restauranger

Sen vi flyttade tillbaka till Stockholm har jag verkligen tänkt på att staden har fått ett mycket bredare och bättre utbud av restauranger som konstant växer. När vi flyttade härifrån (för drygt 10 år sedan) var det ganska fattigt och nu ligger det på en helt annan nivå. Min personliga favorit i sommar har varit Milles som ligger på strandvägen. Strandvägen 1 som ligger vägg i vägg och också trevlig men jag föredrar atmosfären på Milles. Den är mysigare , varmare och lite mer drag på stället. Får en lite annorlunda känsla när jag är där och maten håller absolut måttet. Dit går jag när jag är sugen på att klä upp mig lite och har mycket energi. En annan favorit som alltid håller är Riche, har alltid lika trevligt där . Älskar deras köttbullar och frukt gino med glass, oslagbar. Det känns riktigt kul att Stockholm har har så mycket bra ställen att välja på nu, bra timing med flytten:).

2 thoughts on “Stockholms restauranger

  1. vad härligt att ha bott i Italien i flera år. och jag kan ju tänka mig att du kan språket då också, så vackert språk. Välkommen tillbaka till Sverige, vackra Stockholm. 😀 Lycka till med allt du har att göra. 🙂

    • Hej Diana, tack för din varma kommentar. Jag lärde mig språket på plats och tycker också att det är mycket vackert.
      Kram
      Vivianne

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s