Mindre rädd och orolig med andra barnet.

Jag måste säga att jag känner mig mindre rädd och orolig att hantera Sasha än vad jag gjorde med Antonia. Känner mig lugnare, mer säker . Känns skönt att ha den inställningen. Med Antonia var jag rädd att nästan ha sönder henne i början. Samtidigt har även oron för att hantera två barn, (arbetet uppmärksamheten och allt annat) lagt sig och jag känner mig ganska lugn inför det också. Jag kanske kommer få äta upp mina ord men just nu känns det som att jag kommer få ihop det bra. Givetvis kommer det komma tuffa stunder och det kommer ta mer tid och energi men det oroar mig inte så mycket ändå. Kanske är det för att jag har tänkt på det så mycket och så länge att det har lagt sig nu. Vi får väl se…….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s