Sömn för nyblivna mammor

Jag har glömt bort hur det känns att vara uppe halva natten och amma, mysa , byta blöja,  trösta. Nu när Antonia är så pass gammal har jag åter vant mig vid att sova bra men det är stor skillnad på hur jag hanterar Sashas sömnlösa nätter och hur jag hanterade Antonias. Skillnaden är att min kropp behöver mindre sömn nu än vad den gjorde tidigare. Det i kombination med att jag ändå vaknar på natten då och då ( som man gör som småbarnsförälder) gör att denna förändring inte blir en chock för kroppen.Jag märker att jag vänjer mig vid henne ännu snabbare än vid Antonia. Ser henne mer som än liten person, flicka på en gång. Jag har trots allt gjort detta förut  och  jag vet vad som väntar.  Då var det ännu mer surrealistiskt , nästan en liten Alien som låg framför mig som jag ville beskydda och ta hand om:). Ser så mycket fram emot att träffa Antonia idag . Få hålla om henne och bevittna hennes första möte med Sasha. Det är otroligt vilken värme som sprider sig i mig när jag tittar på min nya dotter, vad snabbt känslor börjar växa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s