Jag tycker inte om förändring till vardags

Jag är en person som tycker om förändring när det gäller miljöbyte ( semester, resor) i jobbet och liknande men jg tycker inte om förändring i vardagen och de planer som jag har gjort. Vissa just go With the flow men jag är inte lika Easy där. Kanske är det pga mitt kontroll behov ( kontrollfreak som jag faktiskt är) , jag vet inte men ofta är förändring som jag inte har valt själv ovälkommen . ( hoppas det inte blir värre med tiden……….:).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s