Resa och semestra med två barn

Jag måste säga att semestern med två barn och själva resorna var underbara samt smidiga. Kanske hade vi mycket tur också men jag tycker det gick strålande bra och jag  njöt verkligen av min semester . Fick den tiden jag ville även till mig och Adam och till mig själv. Att umgås hel familjen som fyra på semester var fantastiskt mysigt och tjejerna var generellt mycket glada och nöjda. Visst var det mer jobb ( självklart) men inget som vi inte kunde hantera på ett bra sätt. När tjejerna sov för natten fanns det alltid energi kvar för att tillsammans njuta av kvällen. Här insåg jag extra mycket hur viktigt det är med rutiner och att de lägger sig i tid, hur mycket det verkligen betyder . Jag tar gärna att det är lite obekvämt ibland för att få komma iväg allihop och resa. Värt det alla dagar, mer än så.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s