Jag försöker igen, ny kraft.

Jag försökte skriva om min ängel som ibland på sista tiden förvandlas till ett troll. Idag var en sådan dag. Det kommer oftast från ingenstans och blir verkligen en höna av en fjäder.Hon blir så förbannad, trotsig, envis och stundom taskig. Min snälla tjej blir som bortblåst och ersätts av en gubbig tjej med en taskig attityd som det inte går att nå fram till. I de stunderna känner jag knappt igen herneoch det tar verkligen på krafterna. Jag blir trött, ledsen, förbannad, besviken och maktlös. Jag provar allt men inget funkar liksom och det är bara att rida ut det. Det startade för ett par månader sen, en tydlig skillnad från den lilla tjejen till den äldre och har eskalerat lite sedan dess. Det kan slå till när som, är helt oberäkneligt och idag var sämsta timingen någonsin.

Det spelardi ingen roll att det var hennes födelsedag, att vi firade stort, åt tårta, sjöng, presenter, glass, grönan, väl bollen är igång så rullar den på. Visserligen var det en härlig dag på det stora hela men inte utan ett stänk drama som tog lite musten ur mig. Jag tänker bara: det är en fas, det går över , det slår bara till då och då. Andas , andas, andas. Jag tänker på den underbara tjej som hon faktiskt är i normala fall och att det hör utvecklingen till även om det inte alltid är så lätt eller kul.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s