Nytt försök, ny energi

Jag försökte skriva om min ängel som ibland på sista tiden förvandlas till ett litet troll. Idag var en sådan dag. Det kommer oftast från ingenstans och blir verkligen en höna av en fjäder. Hon blir så förbannad, trotsig, envis och stundom taskig. Min snälla tjej blir som bortblåst och ersätts av en pubbig tjej med attityd som det inte går att nå fram till. I de stunderna känner jag nästan inte igen henne och det tar verkligen på krafterna. Jag blir trött, ledsen, besviken, förbannad och maktlös. Inget funkar liksom, bara att rida ut det. Detta är ett nytt fenomen som startade för ett par månader sen och nu har eskalerat lite. Det kan slå till när som, helt oberäkneligt  och idag var sämsta timingen någonsin . Det spelade ingen roll att det var hennes födelsedag, att vi firade stort, presenter, sång, grönan, glass, väl bollen börjat rulla så är den igång. Visserligen var det en härlig och kul dag på det stora hela men inte utan en stänk drama. Drama gör en trött men det är bra att tänka att det är en fas som går över och att den bara slår till då och då. Andas, andas, andas. Tänka på den underbara tjej som hon är och att det här hör utvecklingen till även om det inte alltid är så lätt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s