Oro för att inte vara tillräckligt bra mamma för båda

En vanlig tanke jag har är om jag kan göra ett lika bra jobb för två döttrar som jag gjorde för en dotter. Kan jag verkligen finnas där så mycket de behöver mig, kommer jag tillfredsställa alla deras behov, kan jag vara allt de vill ha? Ibland oroar jag mig för att jag gör två jobb halvbra (tidigår visste jag att jag gjorde ett jobb bra). Jag känner i hjärtat att det är bra, de är nöjda lyckliga och glada tjejer men tankarna sköljer likt förbannat över mig ibland. Går det verkligen att göra ett 100 procentigt bra jobb fördelat på två? Kan jag finnas där lika mycket för båda i llc stunder de behöver mig? Jag vill det enormt mycket, det är så oerhört viktigt för mig. Kanske oroar jag mig i onödan, kanske är det bara jag som brottas med mina egna känslor. Jag hoppas det . Faktum är att de har varandra nu också, det får jag inte glömma bort och det kommer bara tillta med tiden. Men de ska alltid kunna förlita sig på sin mamma, alltid känna och veta att jag finns där oavsett vad det gäller. Det är en del av att vara mamma (för mig i alla fall) och det kommer jag se till att alltid göra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s