Det börjar kännas lagom nu och dags att återgå till vardagen

Nu börjar jag känna att det ska bli ganska skönt att kicka igång vardagen nästa vecka. Skönt med de gamla rutinerna igen och att åter få igen lite eget fokus. Det har varit underbart att ha hängt med kidsen i nästan sju veckor men nu lider tiden mot sitt slut och det känns nu bra. Kanske behövde jag landa i det lite bara och vänja mig successivt . En sak som jag tycker är suveränt och rent av viktigt är att ha några dagar hemma efter semestern (utomlands) så man inte kastas in i det hela för abrupt. Då skulle i alla fall jag få ångest (får det ändå när vi ska åka hem) , jag behöver mjuklanda lite och vänja mig vid tanken. Har man möjlighet att planera så rekommenderar jag det alla gånger!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s