Hur känns det att vara tillbaka i Sverige?

Jag känner efter mycket och analyserar mycket. Bla hur jag känner inför att vara tillbaka här hemma. Jag konstaterar att det ska bli skönt att återfå min vardag med rutiner nästa vecka och att åter få fokusera lite mer på mig själv. Härligt att träffa mina föräldrar igen och att se kompisar och ta tag i en del möten. När vädret är bra njuter jag ganska mycket av vår stad. Kommer inte ifrån att jag saknar det eldiga Italien med sitt förföriska medelhav men jag antar att det alltid kommer vara så. På det hela känns det bra. En del av mitt hjärta kommer alltid att tillhöra Italien, så är det bara (inte så konstigt efter att ha bott där i 10 år) och det kommer resas dit flitigt. Sverige är en bra bas.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s