Napp eller inte

Det här med napp är ett evigt ämne. Ska man ha napp eller inte? Om ja, hur mycket och hur högt upp i ålder ? Personligen tycker jag att napp är bättre än tumme och så länge som den används sparsamt kan den underlätta en del. När Sasha ska somna eller är otröstligt ledsen funkar det bra. Tar ut nappen väl hon somnat sen. Börjat fundera på när det är dax att kunna somna bra utan napp men känns som att det är tidigt att ta den pucken vid 6 månader . Minns att det var några oroliga nätter med Antonia men att det gick förvånadsvärt snabbt och smidigt ändå. Ja ja, än så länge får den haka på:).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s