Skönhetsrutiner

Fast det är barn med i bilden och klart mindre tid är det viktigt för mig att få tid för lite skönhetsrutiner , de jag hade innan barn. Det får mig att konnekta med den gamla vivianne och det är ganska skönt att behålla den biten. Tycker det behövs . Har samma behov att ta hand om mig själv ( om inte ännu större nu) och mår bra av det. Samma gäller träningen . Längtar ofta efter ett långt varmt bad följt av min skönhetsritual . Rekommenderas till alla mammor!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s