Sömn, bara att ge upp striden

När jag hade ett barn var det en stor grej att få sova hela natten . Jag tyckte inte att jag sov bra om det inte blev så och la generellt mycket press på utfallet. Jag var spänd inför det och hade en annan inställning än den jag har idag. Med två barn har jag på något sätt givit upp striden och jakten på de perfekta nätterna. Jag inser att det inte är realistiskt att en 6 månaders ( med mat, närhet och andra behov ) och en 4 åring ( mardrömmar, nattskräck, törstig , toalett mm) ska tillsammans generera i perfekt sömn. Oddsen är liksom inte på min sida , jag har insett och accepterat det . Det lustiga är att genom att jag känner mig ner avslappnad inför hela sömn grejen sover jag också bättre. Jag vet att det inte är för evigt och panikar inte. Kroppen hajar till och gör det bästa av situationen , fascinerande .

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s