Det här med familj….

Föräldrar och andra närstående kan ofta ha synpunkter på ens liv. Det är alltid menat väl men likväl är det synpunkter på ens liv. Mest känsligt är synpunkter på ens  barn. Vad de gör , borde göra, inte borde göra. Vad vi som föräldrar gör, borde göra, inte borde göra. Vad är okej och när går man över gränsen? Kan vem som helst ta sig ton, har alla olika rätt till att ta ton? Hur mycket ska man acceptera , ska man acceptera det alls? Alla har vi olika gränser och olika sätt att hantera det på. Hur gör ni?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s