Vad kan man göra för sin relation?

När man är hemma från jobbet, bytt blöjor, gett mat, badat barnen , lekt, läst och lagt dem vill man oftast själv däcka i soffan i sina mjukisar. Det är lätt att tiden flyter på så och därför viktigt att man tar sig genom dimman  av trötthet ibland och anstränger sig lite. Det behövs inte mycket, kanske bara att tända lite ljus och sätta på lite musik. Att hälla upp ett bad till sin partner eller till båda. Poängen är att ta sig tiden för varandra, anstränga sig lite. Att aldrig sluta att uppvakta varandra med jämna mellanrum och inte tillåta sig att ta sin partner för givet. Det tror jag är farligt i längden. Att visa varandra uppskattning på olika sätt. Att verkligen ta sig tid att umgås på riktigt . Hemma eller ute men att verkligen se och höra varandra. Ha kul tillsammans. Ja, det tror jag bidrar mycket till en stark duo!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s