Dags för galonbyxor, hösten är verkligen här…….

Jag hade inte räknat med att rusket skulle komma så tidigt. Är det alltid så här kallt i augusti, har glömt det. JJag har ställt fram gummistövlar, regnställ, fleecetröjor, mössor allt som påminner mig om att sommarens glada dagar är över. Surt att tänka på att de fortsätter 2.5 månader till vid medelhavet, ja ja. Nu börjar tiden av kyla, mörker, blöta kläder, förkylningar, neeeeeeeej!!! Inte ska det väl börja så tidigt ändå?!Jag vill inte ställa undan alla lätta sommarskor, klänningar, kjolar och t shirts, inte redo för det. Det kan vara lite mysigt med höst men inte i augusti, såååååå tidigt. Antonia undrade om vintern skulle komma snart, förstår henne. Jag ser fortfarande spår av lite bränna på kroppen och längtar tillbaka till solen, till havet, till syrsorna och glass som smälter alldeles för snabbt. Ok, ladda om, tänka om, acceptera och göra det bästa av situationen. Mysigt att tända brasan och dricka varm choklad. Nej, jag kan inte lura mig själv, det suger att det det redan har dragit igång. Man kommer inte ifrån landets geografiska läge, det är bara så. Tur att systemet är så bra som det är.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s