Syskonkärlek

Att se sina barn var förälskade i varandra måste vara bland det absolut finaste man kan uppleva. Jag känner genuin lycka, glädje, tacksamhet och stolthet när jag ser hur mycket de redan nu älskar varandra. Sasha är helt fascinerad av Antonia och verkar se upp till henne redan.Hon följer henne alltid med blicken, söker henne och det finns ingen som hon tycker är så rolig som Antonia. Hon kan skratta hejdlöst åt henne. Antonia i sin tur älskar att gosa, leka och ta hand om Sasha. Hon blir alltid så glad när hon ser henne och längtar efter henne. Hon är väldigt beskyddande och vill alltid veta var hon är när de inte är tillsammans. Behandlar henne generellt riktigt kärleksfullt. Dessa två får bara mer och mer gemensamt för varje dag som går, har mer och mer kul tillsammans och älskar varandra mer för varje dag. Som mamma är det en njutning att se detta och få uppleva dessa fantastiska tjejer separat och tillsammans.IMG_9401

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s