Pratar alla bebisar i sömnen?

Sasha har börjat med en gullig men sömnstörande sak: hon pratar i sömnen mitt i natten. Det är riktigt gulligt, problemet är att jag vaknar och kan inte somna innan hon slutar. Jag försöker ge henne nappen men det hjälper knappt. Jag minns inte hur länge denna period höll på. Om det inte var för det skulle jag nog kunna sova ut (tror jag:). Pratar alla bebisar i sömnen då och då? Hur länge håller detta fenomen på? Hon är nu 6.5 månader gammal.  Jag vet att allt går i faser och genomgår en konstant förändring, hoppas bara att denna fas inte blir allt för lång….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s