Små flickor som spelar fotboll

Antonia har provat på fotbollsskola och tycker det är kul. Hon har bollsinne , gillar att sparka och kasta bollen till varandra och det var hon som ville prova. Kul tyckte vi. Jag har fått en del reaktioner som förvånar mig. En del frågar varför en liten tjej ska spela fotboll , det är ju så killigt ?! Jag köper argumentet om att man lätt gör illa sig, det enda som talade emot det för mig men annars är jag förvånad att man har den inställningen år 2016. Alla sporter är för alla och tycker de om något och vill prova bör det i min mening uppmuntras . Dessutom är det bra att prova på en lagsport och lära sig fungera i team och samarbeta. Vi får se hur länge hon kommer tycka det är kul men jag är glad att hon är nyfiken , gläds och vågar. image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s