Slås av en plötslig kärleksvåg

Som förälder vet vi alla hur det är. Det sker alltid i de mest vardagliga sammanhang, plötsligt slås man av den där enormt starka kärleksvågen . Jag talar om kärleken till sina barn. Den är alltid enormt stark men ibland slås man bokstavligen omkull av den starka kärleksvågen som de kan väcka hos en och det är lika underbart varje gång. Som när jag idag tittade på god natt Nalle Puh med Antonia och hon plötsligt fixerar mimed blicken, en blick som ser rakt igenom mig,  borrar sig rakt in i min själ och sen säger hon: Jag älskar dig mamma, du är den dästaste mamman i hela världen samtidigt som hon kramar mig. I det ögonblicket stannar jorden att snurra för mig och gravitationen liksom försvinner. Den plötsliga kärleken som isolerar mig i en boll av lycka får mig att stanna i tiden. Allt står liksom still runt mig och jag flyter runt kring all materia som är still. Tiden står still och jag ser mig/ oss i slowmotion. Jag försvinner in i hennes mjuka armar och varma andedräkt och en liten del av mig stannar kvar där för evigt, detta kärleksögonblick tillhör verkligen livets höjdpunkter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s