Vad att göra med barnen en varm sommardag?

Personligen tycker jag att det är underbart att ha picknick med kidsen när det är fint väder och varmt. Jag brukar välja en plats där Antonia kan leka bredvid (finns bänkar, sandlåda eller annat kul) och gärna stora öppna  ytor att röra sig på. En stor filt med och en del leksaker till Sasha. Check, mysig utflykt. Sen mat och dryck till båda förstås. Pricken över i:et är att avsluta allt med en glass på vägen hem. Ska passa på att följa detta recept idag, packar vagnen as l write:)!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s