Bebisar och feber

Det är hjärtskärande när en bebis får feber för de är så hjälplösa och oförstående . Sasha fick sin första feber nu och jag tycker verkligen synd om henne. Hon är ofta lite ledsen och behöver vara extra nära . Jag har åter fått googla på vad det är som gäller för de små och ger febern inte med sig efter tre dagar blir det ett läkarbesök. Hoppas verkligen att febern kommer börja ge med sig. Ersättning, vatten, bara blöja och ibland en lite sval dusch får gälla så länge. Alvedon ger jag bara om febern är över 39 och enbart mot kvällen. Tänker att det är bra att låta kroppen kämpa på ostört men stt få lite ro när det är dags att sova natt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s