Barn och 3 dagars feber

Jag har läst tycket om 3 dagars feber och hur vanligt det är. Sasha är tack och lov mycket bättre idag men jag tror inte hon hade den febern då hon inte har fått några prickar på kroppen (och det ska man tydligen få). Hon hade hög feber i ganska precis tre dagar dock. Det är verkligen synd om de små, så hjälplösa , oförstående och olyckliga. Kanske kommer det komma lite prickar senare under dagen, allt stämmer så bra in på symptomen. Var hos läkaren med henne idag (hade fått en tid och ville behålla den trots att hon blivit mycket bättre) och han sa att prickarna ska i så fall komma idag men troligtvis är det ett vanligt virus. Lite röd i halsen, det var allt och det kan ha orsakat den höga febern, vanligt hos de minsta. Nu har hon i alla fall fått stärka sitt immunförsvar, alltid nåt! Faktum är att nu när Antonia börjat på förskolan igen så kommer hon åka på fler baciller, tåt liksom inte att förhindra det. Jag är i alla fall glad att hon har hunnit bli 7 månader . Inte den där mini bebisen längre i alla fall som verkade så skör så jag nästan blev rädd på tanken att hon skulle bli sjuk.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s