Var är det bäst att ta tempen på bebisar?

Jag undrar var det är säkrast att ta tempen på bebisar. Är det bäst att ta tempen i örat eller i rumpan ? Problemet är att skillnaden är ganska stor , nästan en hel grad och jag vet inte vilket som är det riktiga värdet. örat är en grad svalare än rumpan. Ska det verkligen vara en så stor skillnad? Kanske är det fel på en av mina termometrar? Jag känner att jag inte vet vad som är bäst eller vilket resultat jag kan lite på. Förvirrande och irriterande. Vill bara ha ett säkert kort som jag kan ta till och inte behöva spekulera.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s