Har barn en radar för dålig timing?,

Ibland undrar jag om barn har en radar för dålig timing, att de känner på sig när ett tillfälle är sämst lämpat för att sova dåligt och avsiktligt väljer det:)? Nä skämt åsido , det händer nästan alltid då det helst inte får hända. Som inatt. Jag behövde verkligen få sova bra ( sov riktigt dåligt dagen innan) , har ett viktigt jobbmöte idag och Adam reste iväg igår med jobbet. Då självklart har Sasha en av sina sämsta nätter sedan hon föddes och väl hon somnar vaknar Antonia tidigare än vad hon någonsin brukar . En oslagbar kombination, kan det verkligen vara en slump…..:)? Ja, dessa barn får oss verkligen att inse att vi klarar mer än vad vi tror på ett bättre sätt än vad vi trodde och allt är för dem. De testar våra gränser och tålamod och ingen, bara de kommer undan med det på en räkmacka. Kärlek!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s