Hammarby Sjöstad

Jag var i Hammarby Sjöstad med familjen igår och blev lite kär i stället. Fick nästan lite utomlandskänsla där. Så fint, fräscht, sportigt, friskt och barnvänligt. Det är verkligen speciellt att bo vid vattnet och det var så många som var ute och tränade på alla joggingbanor. Mycket båtar i rörelse och en färja som tar en direkt till söder. Det tar annars bara en kvart att gå till söder och Hammarbybacken precis bredvid också för barnen att åka skidor i på vintern. Ett härligt ställe att besöka och jag blev överraskad av hur mycket jag tyckte om det och vilket starkt intryck det gjorde på mig. Verkligen ett eget lite samhälle i samhället med en välfungerande infrastruktur. Mysiga restauranger och bra affärer. Kul att se.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s