Barn och förkylning

När små barn, bebisar blir förkylda påverkar det verkligen deras sömn. Det är den tuffaste biten. Deras små näsor kan inte andas ordentligt genom allt snor och det blir tufft på natten innan de lär sig andas genom munnen ordentligt. Detta ger sig till känna nattetid genom en ordentligt rubbad sömn. Sasha vaknade varje timme när det var som värst och än har det inte blivit bra . Klart bättre men inte tillbaka där det en gång var. Tankar som: kommer det någonsin bli detsamma igen, kommer hon hitta tillbaka till sitt gamla sovmönster, kommer jag få sova bra igen infinner sig i hemlighet. Jag vet att det är löjligt, jag vet att det går över, jag vet att det bara krävs tid men ändå kan jag inte låta bli att känna lite oro. Inte som med Antonia, då var jag utom mig av oro och tusen frågor snurrade i huvudet men ändå finns det lite oro kvar där.

Nu vaknade hon (efter ett par uppvak) till slut kl 04.50 och ville inte somna om denna gång. Det var bara att till slut acceptera detta faktum och bära in henne till oss. Jag hade försökt söva henne inne i hennes rum ett bra tag innan och vi hade suttit och gosat tillsammans i fåtöljen också. Hon gäspade och myste men somnade aldrig… Är enormt tacksam för att Antonia sover djupt och generellt inte störs allt för mycket av detta stök. Hoppas verkligen att lill skruttis blir helt bra snart.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s