Kan man älska för mycket?

Ibland undrar jag om man kan älska för mycket, om det kan konsumera en fullständigt? Stundom känner jag att kärleken till Antonia och Sasha är så stark att den nästan övermannar mig. Den blir så mäktig och stark och plötslig att den tar sig i utryck i plötsliga glädjetårar eller att jag bara vill glädjetjuta.  Jag översköljs av en enorm kärleksvåg som nästan får mig att drunkna i den. Jag fantiserar ofta om när jag ska ta dem till skolan, vilken studentfest jag ska anordna för dem, hur jag kan bidra med att göra deras bröllopsdag så magisk den bara kan bli och allt jag kommer kunna göra för att underlätta livet för dem under graviditeten och framför allt väl de fött barn. Hjälpa dem med allt jag kan i den mån jag får och de vill.

Jag är så lyckligt lottad som har dem och kan på något sätt inte få nog av dessa två. Tanken på att de en gång i framtiden inte kommer behöva mig på samma sätt och inte kommer vilja spendera tid med mig på samma sätt gör att det knyter sig i magen. Då skakar jag av mig de tankarna och fokuserar på nuet , där de jämt vill ha mig :). Kan man älska för mycket, finns det hur mycket plats i hjärtat som helst?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s