Samsova med barnen

Det där med att sova med sina barn, så otroligt mysigt men sömnkvaliten blir dålig. Så är det för mig i alla fall. Jag föredrar att generellt hålla vårt sovrum privat just på natten men att göra undantag. Ett sådant är om Adam reser tex. Då kan jag och Antonia ha pyjamasparty som avslutas med att vi sover tillsammans. Underbart mysigt och speciellt . Jag kramar, luktar och pussar på henne halva natten. Nedsidan är att jag sover mycket sämre men det är det värt de gånger vi gör det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s