Lugn eller kaos

I livet behövs allt tycker jag men med rätt balans. Tidigare hade kaos en större plats i mitt liv. Nu behöver lugnet mer och mer utrymme. Jag behöver kaoset också, kommer alltid behöva det men vill att min bas ska vara lugn. Tidigare var det inte så. Jag antar att dessa är saker som förändras med tiden. Dels med att man blir äldre men framför allt när man har fått barn. Kul att saker utvecklas och förändras. Att man själv konstant går igenom en resa. Livet blir roligare så.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s