Barnmat

Jag måste säga att gröt på tub är min stora räddning när jag ska vara ute länge med Sasha. Det är så perfekt att ha med sig ut tillsammans med en tub frukt. Middag eller lunch serverat i ett nafs. Gott, inget kladd och går snabbt. För varje år kommer de på fler sätt att underlätta livet för oss föräldrar. Detta är verkligen en grej som underlättar livet för mig i alla fall. Så långt man har kommit i Sverige. Sasha älskar alla smaker och behöver aldrig hinna bli ledsen. Jag kan ta mig den tid jag behöver för lite ärenden ibland utan att känna den stress jag kände förut. Super på alla sätt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s