Cirkus Scott

Att gå på cirkus är alltid en hit med Antonia. Cirkus Scott med Babyarna är en extra stor hit. Igår var vi och gjorde just det på Gärdet och precis som jag trodde så var det en stor succé. Antonia älskade alla nummer, att sjunga med Babyarna och att kunna rida på ponny i pausen. Det är så kul att se hur hennes ögon lyser och hur hon suger åt sig all spänning. Jag blir lycklig av att se henne så glad och exalterad. Tänk, om ett par år kommer hon ha med sig Sasha också. Dessa två bidrar verkligen med så enormt mycket glädje och lycka i mitt liv. Barn är glädjens källa (även om de ibland även kan göra en galen:). IMG_0209 IMG_0210

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s