Burkmat

Jag kan inte annat än att lovorda barnmat. Sasha tycker det är super gott (godare än min mat som jag har försökt ge henne ett par gånger) och jag vet att hon dessutom (och det är det viktigaste) får i sög allt hon behöver. Jag har svårt att förstå dem som kritiserar burkmat då det förmodligen nästan är omöjligt att själv laga mat med samma innehåll. Glada barn, glada föräldrar. Tack Hipp, Nestle och Semper!

2 thoughts on “Burkmat

  1. Min dotter tycker om bådadera men har jag möjlighet så lagar jag stora portioner för att frysa ner till henne. Burkmat är toppen för mig när jag inte hinner laga eller inte lagar sådan mat som hon kan äta men överlag så föredrar jag ändå hemlagat men jag tycker inte burkmat är dåligt för det 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s