Tiden går för snabbt!

Får plötsligt lite panik av att Sasha snart fyller 8 månader. Vart tog tiden vägen? Kändes som att hon föddes igår och snart är hon ingen bebis mer. Hon skulle ju vara minstingen, för alltid….. Jag har snart inga spädbarn hemma mer. Jag har inte någonstans hunnit bli mätt på bebisfasen, trodde inte att det skulle kännas så faktiskt. Lite ångest att tiden går så fort. Vill inte att Antonia ska bli äldre heller. Behålla dem båda så här ett litet tag innan de växer ifrån mig helt.

One thought on “Tiden går för snabbt!

  1. Jag känner igen ditt tänk. Min yngsta är dock 3 månader men jag påminner mig själv om att njuta av varje mysig stund! Jag vet inte om jag kommer få ångest över att inte ha ett spädbarn när han blir större, nu känns det så men jag hoppas jag kommer över det för annars hade jag kunnat skaffa många fler barn bara för sakens skull 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s