Gravida mammor som röker

Jag har fått ett par kommentarer på mitt förra inlägg och de som kommenterat har tagit upp gravida mammor. Jag håller helt med er, hemskt att röka när man är gravid. Jag tycker att det borde vara olagligt då man utsätter sitt foster/bebis för en verklig fara. Det borde lagstadgas att man inte får röka under sin graviditet. Faktiskt konstiga att det är lagligt när vi vet det vi vet om riskerna man utsätter sitt ofödda barn för. Jag tycker att man borde säga något om man ser en gravid mamma som röker. På ett sätt har man inte med det att göra, på ett annat sätt har man det då det inte längre enbart handlar om mamman och man har en skyldighet att måna om alla barn i världen. I magen eller utanför.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s