Mykonos!

På tisdag ska vi resa till Mykonos . Jag längtar verkligen, har aldrig varit där. Det jag har läst och hört låter magiskt och de bilder jag har sett av Mykonos är otroligt vackra. Ser ut som en bit av paradiset. Kolla själva, ser otroligt vackert ut. Det ska vara behagligt varmt, runt 25 grader och lugnt nu när högsäsongen är över. Det är skönt att resa iväg denna tid just pga dessa anledningar. Framför allt att det är lugnare . Samtidigt börjar det bli kallt här men ännu varmt där.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s