Dop

Det är alltid speciellt att döpa sitt barn. Stämningen, kyrkan, musiken, människorna  och framförallt barnen. Jag blev riktigt emotionell under Sashas dop, överväldigad av all kärlek jag kände på något sätt. Det var verkligen en underbar dag och jag kände en enorm stolthet över båda mina tjejer! Dagens huvudperson, Sasha klarade dagen galant och Antonia stöttade henne på ett sätt som både förvånade mig och fyllde mig med glädje kärlek och stolthet.IMG_1762

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s