Strejk

En strejk kan verkligen ställa till det ordentligt mkt för alla. Det var nära att vi skulle bli kvar här några dagar då flygledarna i Grekland ville strejka och de talade om en strejk som skulle pågå i fyra dagar. Detta skulle kosta landet enormt mycket, ett kand som redan har usel ekonomi . Otroligt. Tursamt nog ställdes den in i sista stund och idag flyger vi hem. Hade det inte varit för alla planer så skulle det vara underbart att vara kvar ett tag men detta är bäst under de omständigheterna som råder nu. Stockholm , vi ses ikväll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s