Att adoptera ett barn

Att adoptera ett barn måste vara ett av de största besluten man tar i sitt liv och ett av de absolut viktigaste. Så många barn har behov av kärlek, trygghet, ett hem, en familj . Jag ser upp till de människor som tar steget att adoptera. Visst, man gör det för sig själv men samtidigt ger man ett barn en ny chans i livet. Det största egentligen man kan ge det. Villkorslös kärlek, stöd och trygghet. Det är med mest osjälviska själviska gärningen man kan göra. Det är bra att gallringen är noga (enligt mig) när det gäller hur vida man är en lämplig kandidat för adoption eller inte men det som inte är bra är att den administrativa biten behöver ta så lång tid. Ska nog effektiviseras lite där. Hur som helst, underbart att barn hittar nya familjer att få komma hem till varje dag i världen. Underbart att det finns människor som orkar och vågar  gå igenom hela den långa processen för att till slut få det de drömmer mest om i livet. Det som enligt mig är meningen med livet, våra barn.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s