Är våra barn små kopior av oss?

Hur lika är våra barn oss?, Hur mycket får de av oss? Är de små kopior av oss? Jag tror att vi ger grunden till våra barn, stammen till deras väsen. Sen väljer de själva vilka de blir i livet. Jag tror inte att ett barn blir precis som sina föräldrar men att det finns många likheter. Jag tror att ett barn har vissa saker från grunden men också kan välja bort mycket saker. Saker det tycker är dåliga och välja till andra saker det tycker är bra. En kombination kan man säga. Men största drivet är vi själva. Jag tror att vi i slutändan väljer vilka vi vill vara själva. Det är fria val och gärningar som definierar vilka vi är i livet. Därför är det viktigt att som förälder att ha gett en bra och stabil grund väl dessa val ska göras.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s