Den moderna mamman

Dagens moderna mamma vill ofta mycket, har ofta många järn i elden, bollar flera saker samtidigt. Det måste få vara ok, man ska inte behöva välja. Det är inte att vara mamma eller inget. Man kan vara mamma och vilja ha en karriär, vilja ta hand om sig själv, umgås med sin man, sina vänner och få tid för sig själv. Vi är alla människor, mammor också. Till alla dessa kvinnor som försöker få ihop sina liv och kämpar för att både vara en förälder och följa sina andra passioner säger bara: bra där, kämpa på. Dagens moderna mamma väljer sin vardag, har alla möjligheter i sitt liv. Det handlar om att veta vad man vill, jobba på att hitta ett sätt att få ihop det på, hitta en bra balans, kämpa och inte glömma att njuta. Alla vill vi olika saker, är olika människor. Följ hjärtat oavsett vad och det kan inte bli fel. Hitta energin och motivationen, det som är rätt för just dig och gör dig glad. Jag unnar alla mammor all lycka i världen och allas lycka har varierande innehåll. Kör hårt alla mammor!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s