Ingen kan göra en så stolt som ens barn

 

Det finns stunder då jag strålar av stolthet, där jag sträcker på mig lite extra och känner mig lite längre än vanligt. Där jag på riktigt känner mig som den mest stolta kvinnan på planeten. Dessa stunder framkallas av mina barn. Även Adam måste jag säga men barnen kan få mig att känna en stolthet som jag inte trodde var möjlig. Det rotar sig nästan alltid i små saker. Små saker från stora människor . Tänk att dessa små människor som jag har skapat gör och säger saker ibland som gör mig så stolt att jag nästan exploderar. Det är bara för underbart.OUHH4025

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s