Donald Trump

Jag trodde inte att jag kunde bli mer bestört av denna människa men jag hade fel. Han hintar nu att han inte skulle acceptera en eventuell förlust. Dvs att han inte stöttar demokrati. Denna man som påstår att allt är riggat är rentav farlig. En människa vars karaktär är lika rutten som ett gammalt äpple. Han fortsätter att skapa rubriker . Den största av alla är hur han över huvudet taget har hamnat där han har hamnat . Helt obegripligt för mig och jag hoppas att senaten kommer se till att något liknande aldrig kommer upprepas .

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s