Höstdeppig?

Nu har inte solen varit framme på snart två veckor och imorgon börjar det dessutom regna. Regnet kommer stanna i minst en vecka och kylan har infunnit sig. Energin har lagt sig på sparlåga och sommarens glädje är som bortblåst. Det är nästan omöjligt att inte känna sig lite deppig då och då. När detta händer är det bra att ha saker man ser fram emot att tänka på. En sak som alltid hjälper mig är att tänka på julen Inte långt kvar nu och hela december är en underbar månad. Sen ska man tänka på vad som är mysigt att göra i mörkret och kylan. Här är några tips som håller humöret uppe och hjälper deppigheten: Tända många ljus , ofta. Tända brasa (om man har en), baka, dricka varm choklad. Klä sig ordentligt och jogga utomhus. Promenera i parken/skogen bland alla vackra löv och färger. Ha många filmkvällar med hela familjen. Dessa saker hjälper att ta sig genom den mörka perioden och göra det bästa av den. Till och med njuta av den till bästa förmåga. Dagarna är korta, på kvällarna behöver lysas upp med ljus, mys och extra mycket kärlek!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s