Lugn och ro är inte alltid bra

Det känns så tomt i lägenheten. Plötsligt har jag bara ett barn i huset. Antonias rum gapar tomt och ingen värme och kärlek kommer från rummet. Det är så naket utan hennes fina lilla närvaro där. Ingens underbar liten flicka som ligger i sängen. Jag kan inte gå in och titta och pussa på henne när som. En annan underbar liten flicka ligger i det andra rummet. Sashas lilla mörka huvud ligger så fridfullt i sin spjälsäng. Jag känner hur lägenheten är lugn, det saknas en stor del av dess själ, Antonia . Har ofta hört att man ska njuta av en lugn lägenhet. Tycker mest att det känns ensamt, naket, deppigt och fel på något sätt. Att resa bort själv är en sak men gillar inte att vara hemma och att barnen är borta. Ja, kommer inte vara lätt när de blir åldra men jag antar att det är en vanesak. En vanesak som jag kommer ha svårt att vänja mig vid…….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s