Vad är kärlek?

Kärlek är det som fyller livet med mening, det största i livet, anledningen till varför vi finns. Kärleken slår till varje dag på olika sätt och olika starkt. Ibland överraskar den. Idag sitter jag och tittar på Antonias tomma säng och tänker på att hon inte kommer sova där inatt. Jag slås plötsligt av hur mycket jag saknar henne och hur ledsen det gör mig. Tanken på att inte kunna komma in till henne på kvällen för att pussa, krama och titta på henne gör att jag inte kan hålla tillbaka tårarna. Det känns plötsligt så tomt, så ensamt, onaturligt och helt fel. Jag är inte van vid detta. Det är töntigt, jag vet det, finns ingen anledning att vara ledsen egentligen men känslorna övermannar mig. Det är kärlek, så kan den göra, den gör att vi förlorar kontrollen. Den är starkare än oss och den är ologisk .Den är underbar! Tänk att känna så starkt för någon, några i sitt liv. Kärleken till mina barn och min man är den största och starkaste kraften jag har. Kärlek är att sätta andra före sig själv och göra så med glädje och per automatik. Naturligt och självklart. En del av en .Känns som att min familj är mitt syre , kan inte andas utan dem. Min lycka, mitt syre, mitt hem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s