Kroppen efter två graviditeter

Jag måste säga att det gick snabbare att komma tillbaka efter två graviditeter än vad jag trodde. Nu hör det också till saken att jag bara gick upp 8 kilo under min sista graviditet och det hjälpte garanterat. Sen tror jag att det handlar om motivation och att inte avvika från sitt mål. Betyder det mycket för en, lägger man ner jobbet och tiden så når man resultat. Jag tror på att kroppen kan komma tillbaka helt, i alla fall det man kan påverka själv på den. Sen är det ett enormt jobb, inget kommer gratis men det är klart möjligt. Nu pratar jag inte om bristningar eller om fallande bröst. Jag pratar om resten av kroppen. Den där biten som vi kan påverka men ofta är för lata för att ta tag i eller så är det helt enkelt inte så viktigt för oss (och då spelar det givetvis ingen roll heller). Det gäller att bestämma sig , köra på och inte avvika från sin plan.

Jag har fått tillbaka min kropp helt efter min andra graviditet, magen också. Jag vet att det går. Sen är detta riktigt viktigt för mig så jag satsade en hel del på det också. Jag tog mig tiden och gjorde jobbet, det gav resultat. Jag prioriterade den biten hos mig och höll motivationen uppe. Var till och med lite kul att ha det som utmaning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s