Min stora last!

Jag har en last. Det är inte mat, cigaretter, alkohol, godis, shopping, snabba bilar eller farliga sporter. Det är cola light! Jag älskar och är fullständigt beroende av den. Ibland längtar jag så mycket efter en klunk att jag bokstavligen blundar av njutning när första klunken hamnar i munnen. Det är inte klokt. De har lyckats bra coca cola. Jag får hålla tillbaka för att inte dricka för mycket, varvar med vatten. Skulle jag inte lägga band på mig själv skulle jag säkert kunna dricka 3 liter per dag tror jag. Som det är nu dricker jag kanske 0.5 till 1 liter per dag. Inget går upp mot en kall cola för mig, inget kommer i närheten när det gäller dryck. Jag vet att det inte är bra att vara beroende av läsk men tänker att det finns värre laster. Använder det som en ursäkt…. Nej, måste dra ner på det ytterligare snart.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s