Är folk från vettet?!

Läste just att Trump för första gången leder över Clinton i Florida. Den enda tanken / frågan som dyker upp i mitt huvud är: Är folk från vettet?!! Det är fullständigt obegripligt för mig, finner inte ens ord för det. Känns overkligt att han ens är en kandidat, som ett skämt.  Har fortfarande svårt att ta in att det här är en verklig situation som faktiskt utspelar sig nu. Skulle någon ha sagt det till mig för något år sedan skulle jag ha skrattat bort det, ungefär som jag gjorde första gången jag fick höra att han skulle ställa upp i valet. Skrämmande och sorgligt att han har stöd från så många. Att så många röstar på honom trots det han har sagt, gjort och trots att han är den han är.

One thought on “Är folk från vettet?!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s